Services

Services

Het onderhoud van uw competitie-auto – modern of historisch – is door onze jarenlange ervaring in diverse diciplines van de autosport, in goede handen. De motor aandrijflijn, en het onderstel : u kunt gebruik maken van onze expertise om verbeteringen en/of oplossingen te bedenken.
Bij historische auto’s is kennis over de bedrading vaak een heikel punt. Easy-Tech verhelpt storingen, repareert of vervangt het gehele bedradingssyteem.

Services

 • Services

  (chip)tuning

  Het is een uitdaging om de auto ‘heel te houden’ en toch het uiterste vermogen er uit te halen. Dat is de kunst van perfecte (chip) tuning: het softwarematig aanpassen van het motormanagement van een auto.

  Read More
 • Services

  Elektronica problemen

  Auto systemen worden steeds complexer en auto elektronica kan soms zorgen voor moeilijk oplosbare problemen in uw auto. Garages kunnen over het algemeen de storingscodes uitlezen maar hebben lang niet altijd genoeg kennis om de storing naar tevredenheid te verhelpen.

  Read More
 • Services

  Meer vermogen

  Easy-Tech zorgt voor een betere ‘response’ van het gaspedaal. Je moet er echter wel voor zorgen dat je niet buiten het bereik van de turbo, intercooler en/of injectors geraakt, want dat betekent soms het tegenovergestelde.

  Read More

Meer Services