(Chip)tuning

(Chip)tuning

Het is een uitdaging om de auto ‘heel te houden’ en toch het uiterste vermogen er uit te halen. Dat is de kunst van perfecte (chip) tuning: het softwarematig aanpassen van het motormanagement van een auto.

Bij het verhogen van het het motorvermogen van een auto gaat het om het aantal PK’s (of kilowatts) en de nM’s (Newtonmeters). Maar ook het verbeteren van het  aanspreek- en/of doortrekvermogen, het reduceren van het verbruik of een slecht lopende motor van een auto aanpassen zijn activiteiten die vallen onder chiptuning.

Easy-Tech doet dit voor auto’s in de auto (rally)sport. Maar ook steeds meer sportieve- en bewuste automobilisten beseffen dat door chiptuning de prestaties van hun auto belangrijk verbeterd kunnen worden. Easy-tech ontwikkelt al meer dan 25 jaar specifieke software voor (race) auto’s in eigen beheer. Wij hebben hiervoor professionele testruimtes ter beschikking.


Maak eens vrijblijvend een afspraak om te zien wat Easy-Tech voor uw auto kan betekenen
.
Naast de originele motormanagementsytemen, wordt gebruik gemaakt van volledig vrij programmeerbare systemen zoals: MoTeC, KMS, DTA, Emerald en Dastek.