Over ons

Over ons

Easy-Tech is specialist voor de sportieve automobilist en opereert zowel voor de  zakelijke als particuliere markt.  Wij zijn bij uitstek uw partner voor het oplossen van elektronische Рen sofware problemen: waar dealer of importeur noodgedwongen afhaakt begint Easy-Tech!

Easy-Tech bouwt race- en rallymotoren voor international vermaarde merken en levert wereldwijd de in- en afstellingen voor deze motoren.

Easy-Tech beschikt over gespecialiseerde kennis om klanten te adviseren over de aanschaf van race-onderdelen en verzorgt tevens voor elk automerk de inbouw van deze (race) onderdelen.¬†Motormanagementsystemen, motoren, aandrijflijnen, remmen en de wegligging van (race) auto’s hebben voor Easy-Tech geen geheimen. Met high-tech apparatuur wordt de auto en/of motor optimaal afgesteld.

Easy-Tech is ook betrokken bij diverse overheidsprojecten op het gebied van innovatie in de automotive industrie. Met gerenommeerde instituten als het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium en de Technische Universiteit Delft werken wij mee aan de ontwikkeling van een vliegende (sport) auto, de PAL-V ( Personal Air and Land Vehicle), waarvoor Easy-Tech de rotatie-motor heeft gemaakt.

Easy-Tech is official dealer voor o.a. MoTeC